Mijn gastfamilie - Reisverslag uit Coronel Oviedo, Paraguay van Lore Goethals - WaarBenJij.nu Mijn gastfamilie - Reisverslag uit Coronel Oviedo, Paraguay van Lore Goethals - WaarBenJij.nu

Mijn gastfamilie

Door: Lore

Blijf op de hoogte en volg Lore

03 Augustus 2008 | Paraguay, Coronel Oviedo

Hey!

Ik ben gisterenavond toegekomen in mijn gezin in Coronel Oviedo.
Iedereen is hier zeer vriendelijk.
Het eten is zeer lekker.

Mijn gastmama zei daarnet dat het zo`n slecht weer is, maar naar Belgische normen is het zeer mooi weer. Het is niet zo warm, ik denk iets minder dan 20 graden, maar de zon schijnt al heel de dag.

Ik ben vanmorgen naar de markt meegeweest, samen met mijn moeder en zusje. Iedereen probeert de hele tijd te praten, en als ze iets 5x herhalen dan versta ik het meestal wel, maar op de duur is het wel lastig.

Lore

• 03 Augustus 2008 - 20:42

Robin:

iets minder dan 20 graden en heel de dag zon ,zo'n winter wil ik hier ook wel :p.
    Als ze alles 5x herhalen zal je de taal wel rap kennen :d
    veel succes nog .
    Groeten Robin

• 04 Augustus 2008 - 09:37

Stephanie V:

Ben blij da u gastgezin goed meevalt,
    dat is wel belangrijk.
    Wel spijtig dat het weer ni zo heel goe is,
    maar troost u, bij ons is het net hetzelfde :D

En nog nen troost, ik zou et nog ni verstaan als ze het 20x zouden herhalen :D

Gr Stephanie

• 04 Augustus 2008 - 10:37

Waterkantbendeheide :

tof dat we al nieuws van je hebben!!! hopelijk wat hersteld van de zeer lange reis.
    hier overstroming in de weide en verder alles ok.
    goede babysit onder de vorm van Heide!!!!
    morgen al school? wij nog lekker niet;-)
    groetjes
    anja, heide, sarah, tine ,nele en patrick

• 04 Augustus 2008 - 15:07

Ne Bjiste Kerel :

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag lore... waw ge zit gewoon in paraguay enal. zo altijd veel over gepraat in school maar nu zit ge er wel schoon te blinken. gelukkig valt je gastgezin mee eh. btw zijn ze rijk? :o zeker wel eh en ge krijgt zo bere vell cados en kleren van de duurste merken enzo jaja sjansaard.tot hoors!
    groetjes vanuit bavikhove het boeregat met slecht weer!

• 05 Augustus 2008 - 03:50

Katrijn:

dag lore
    leuk om te horen dat alles goed gaat, natuurlijk is het nu in het begin lastig om de taal te begrijpen, maar het zal wel beteren... momenteel begrijp ik geen woord van al het thais hier :D
    nog een vraagje:
    wanneer zal je naar school gaan?

-xxx-

• 05 Augustus 2008 - 08:28

Kathleen:

Dag Lore,

Blij dat je goed bent aangekomen en leuk dat het eten lekker is. Want stel je voor 12 maanden lang...
    Knap lastig zo'n andere taal,hé! Het zal wel wennen... Je gastfamilie lijkt wel bereid om je zoveel mogelijk daarbij te helpen. Tof! En als het Spaans langs je oren uitkomt, kan je nog even je eigen taal 'horen' dankzij de computer.

Zorg goed voor jezelf!

Tante K.

• 05 Augustus 2008 - 17:46

Elien:

Lore lore lore!
    'k Ben heel blij iets te horen van jou, en nog veel blij-er dat het daar meevalt. Je gastgezin zal voor je klaarstaan als er iets tegenvalt. En een andere taal is natuurlijk wel in het begin wat lastig, opeens geen avondschool-spaans meer maar realiteit! Maar kop op, dat went wel! 5x valt heus nog mee =)

Ik duim en hoop nog regelmatig wat te horen!
    Dikke zoen van je nichtje!

• 05 Augustus 2008 - 19:12

Marleen Dreambaby:

goeie moed daar he !
    binnen enkele tijd zal 1 x iets zeggen of vragen voldoende zijn. geniet er maar vian groetjes vanuit dreambaby marleen

• 05 Augustus 2008 - 19:13

Sarah D:

Hey Lore, blij dat je goed aangekomen bent! Met die taal zul je op den duur toch sneller weg zijn dan je denkt, dus laat ze maar ratelen ;-)
    Alleszins veel succes en plezier verder en we blijven je avonturen volgen, hé!
    Groetjes, uw co-zaterdagwerker uit de straat!

• 06 Augustus 2008 - 10:32

Britt, Seba En Riana:

Hey, dag Lore,
    blij te horen dat alles goed gaat. Je zal de taal wel rap leren.
    Leuk dat het gastgezin zeer vriendelijk is.
    Veel succes nog
    Groetjes Britt, Seba en Rianatje
    xxx

• 08 Augustus 2008 - 08:51

Stephanie V:

hey,

Vandaag bijna een week geleden dat je toekomen bent bij je gastgezin. Waarschijnlijk moeten ze nu alles nog maar 4x herhalen :D.
    Hoe is het daar? Al veel beleefd?
    In Belgie is het zoals gewoonlijk: koud, slecht weer, saai,... niets nieuws dus.
    Hopelijk kan je snel weer eens op het internet, want we wachten vol spanning af naar een nieuw berichtje.

Gr Stephanie

• 10 Augustus 2008 - 10:52

Lieselot:

Hey Lore,
    kben blij dat het goed gaat in je gastgezin. Ale je hebt al sjance met het eten :p Hier is het niet echt zo'n goed weer maarja we zijn da gewend he. Nog veel plezier daar!

Groetjes Lieselot
    xxx