Veranderen van gezin
Door: Lore
Blijf op de hoogte en volg Lore
20 November 2008 | Paraguay, Coronel Oviedo
In mijn vorig berichtje vertelde ik al dat ik van gezin zal veranderen. Op dit moment woon ik voor enkele dagen bij de ouders van de AFS-verantwoordelijke, in afwachting tot ik echt verander.
Sinds deze morgen weet ik al enkele dingen over mijn nieuwe gezin. Ze zouden 4 kinderen hebben, de twee oudsten in de 20, iemand van mijn leeftijd en de jongste een jaar of 11... Mijn nieuwe gastvader zou een autogarage hebben. Dat is zo'n beetje alles wat ik tot nu toe weet, en ik weet niet zeker of alles echt klopt.
De vakantie nadert hier nu, de examens zijn gedaan. Ik moet enkel nog een paar keer naar school om te oefenen voor 'La Colación', het feest voor ons afstuderen. In december, januari en februari is het zomervakantie. Voor december heb ik al redelijk wat plannen, voor januari en februari nog niet echt.
Van 6 tot 8 december willen we graag naar Caacupé wandelen, dat is zo'n 80 km (een soort 'bedevaart'). De 8ste december is hier een feestdag, voor de Maagd van Caacupé.
Van 10 tot 19 december ga ik dan op 'schoolreis' naar Camboriu, Brazilië.
De 20ste is onze Colación.
Voor degenen die nu ongeveer beginnen aan de blok, veel succes. Ook degenen met examens binnenkort, ook veel succes...
Vele groetjes vanuit Paraguay =) ...
Lore
Groetjes
Marie -
21 November 2008 - 09:52
Stephanie V:
allé, weer naar brazilië, tof tof!
goed dat je al wat plannen hebt voor in december (en wat voor plannen:))
de eerste informatie over je gastgezin klinkt goed, laat snel meer weten
gr stephanie -
22 November 2008 - 16:42
lore, tsneeuwt ier :D -
23 November 2008 - 13:29
Jonathan:
jaja veel sneeuw in belgie :D mis je het niet een beetje? -
23 November 2008 - 20:00
Kzal een beetje aan de kant leggen voor u ;) :p -
25 November 2008 - 09:25
Koen (spaanse Les):
hoi Lorre
k vermoed da u spaans al wa beter klinkt dan het onze haha , maar we blijven proberen ! Naar een nieuw gastgezin wordt opnieuw aanpassen blijkbaar toch te grote problemen in u vorige maar t zal wel los lopen zeker . veel plezier daar verder blijven genieten eheh groeten
27 November 2008 - 22:43
Lennart:
Hey,
Lang geleden dak ier nog iets gepost ep é. Tzal wel beter gaan é in u nieuw gast gezin. Nu dan er van in de 20 zijn zal wa meer weg kunnen gaan é. Of doen ze da daar nie veel mss? Kbedoel dan fuiven ofja feesten tot gat in de nacht.
Maja amuseerd u daar nog é in u vakantie. 80 km stappen is nu ook wel geen klein wandelingetje é. Doe maar goeie schoenen aan :d.
Ma kga je laten.
Veel plezier daar nog.
Vele groetjes
XxX -
03 December 2008 - 13:51
Kimberly Martin:
Hey Lore , Kheb mezelf ook ingeschreven voor naar het buitenland te gaan Via AFS !! Kheb ook Paraguay aangeduid , laat me weten hoe het gaat in het nieuwe gezin !! Kwacht nog volop op reacties van AFS met antwoord , tword spannend ,
Amuseer je nog
Groetjes van Kimberly uit spes nostra joepie laatste jaar :p